içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Filistin'den - Gazze'den Kudüs İçin Mesaj Var!

Bismillahirrahmanirrahim

 

İnternette rastladığım bir haber oldukça dikkatimi çekti! Evet, Yaklaşık 150 gündür Son Yüzyılların en Vahşi ve Barbarca Katliamının Muhatabı Mazlum Filistin Halkının bizlerden bir talebi olduğunu bildiren bu mesaj beni oldukça derin düşüncelere garketti!

 

Aslında bir süredir Haber Kanallarındaki "HALK NE DÜŞÜNÜYOR?" Röportajlarını takip ederken büyük çoğunluğun DEVLET İDARECİLERİNİN inanılmaz derecede Pasif ve Vurdumduymazlığından şikayetçi olduklarına şahit oldum! Hemen herkes İşgalci Katil İsrail'e BOYKOT Darbesi vurabilmek uğrunda çalışıp çabalarken bizzat kendi DEVLETLERİNİN, İsrail ile GEMİLER DOLUSU Ticaretini durdurmayarak bütün bu BİREYSEL ÇABALARI etkisizleştirişine ve böylece GAZZE SOYKIRIMINDA İSRAİL ZULMÜNE DESTEK OLUŞUNA şahit olmanın acısıyla biçare verip veriştirmekte uzatılan mikrofonlara!

 

Bende aşağıdaki yazıya binaen acaba bizlerden Yardım talep eden Mazlum Filistin Halkı için HALKLAR NAZARINDA neler yapılabilir diye şöyle bir düşündüm!

 

*TÜM İNSANİ (İSLAMİ) YARDIM KURULUŞLARI'NIN GAZZE ve FİLİSTİN ABLUKASINI KIRMAK ADINA BAŞKA YARDIM İHTİYACI OLAN BELDELERE YAPTIKLARI BÜTÜN YARDIMLARI ASKIYA ALMALARI! (GAZZE-KUDÜS ESİR OLDUKÇA TÜM ŞEHİRLER TUTSAKTIR!)

 

*RAMAZAN AYI'NDA CAMİLERE "GAZZE-KUDÜS DİRENİŞİ ONURUMUZDUR!" MAHYALARININ ASILMASI,

 

*(FETÖ KALKIŞMASINDAKİ GİBİ) BELLİ BİR VAKİTTE SALÂLAR OKUNMASI,

 

*RAMAZAN DAVULCULARIMIZIN GAZZE-KUDÜS MANİLERİ OKUMASI,

 

*(KUTSAL KUDÜS 14 ya da 15. Hicri Yılında, kansız bir Fetih ile İSLAM HÜKÜMETİNİN HİMAYESİNE GİRMİŞ OLDUĞUNDAN) İFTARDAN SONRA BELİRLENECEK BİR VAKİTTE EVLERİMİZİN IŞIKLARI AYNI ANDA15 KERE YAKILIP SÖNDÜRÜLEREK GAZZE ve FİLİSTİNLİLERE "KARANLIKLARI YARAN BİR IŞIKLA” 《HER ZAMAN AKLIMIZDASIN》 MESAJI GÖNDERİLMESİ

 

*ve RAMAZAN AYI'NDAKİ TÜM CUMA GÜNLERİ DÜZENLENECEK DEV GÖSTERİLERLE FİLİSTİNLİNİN YÜREĞİNE SU SERPİLMEYE ÇALIŞILMASI ilk etapta aklıma gelenler!

 

SÖYLEM-EYLEM Tutarsızlığından MUZTARİB YÖNETİCİLERİMİZİ KINARKEN EĞER ZAVALLI FİLİSTİNLİ'NİN "BİZ ÖZGÜR KUDÜS İÇİN《AKSA TUFANIYLA》 SOYKIRIM ZULMÜNE MARUZ BIRAKILIRKEN; İSLAM ÜMMETİ DE EN AZINDAN BİR 《RAMAZAN TUFANIYLA》HEM KUDÜS DAVASINA BAĞLILIĞINI VE HEM DE BİZE DESTEĞİNİ İLAN ETSE DE YALNIZ OLMADIĞIMIZI ANLAYIP İÇİMİZE BİRAZ SU SERPİLSE!" teklifine Canı Gönülden 《LEBBEYK》 diyemezsek kınadığımız İDARECİLERİMİZDEN NE FARKIMIZ KALIR Kİ?

 

GAZANIZ MÜBAREK OLSUN!

Ali OLUZ

Bu yazı 392 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum