içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Hastalıklarımız

Bismillahirrahmanirrahim

TV zappinglerimde rastladığım çokça zihnimi meşgul eden konu ve programları sizlerle paylaşmaya devam ediyorum.

Yine İslamcı kanalların birinde bir Muhafazakar Gazete Genel Yayın Müdürü (ki İstanbul'un bir ilçesinin Belediye Başkanlığına aday olmuş) Sayın PUTİN'in meşhur bir ABD'li Gazeteciye verdiği röportaj'daki ABD Başkanı CLİNTON'a NATO üyeliği talebi ve reddedilmesi hususuna "NATO, ABD ve İNGİLTERE'nin (ANGLO SAKSON) Avrupa Ülkelerini kendi Çıkar ve Hedefleri uğruna baskılama, kontrol altında tutma vesilesidir!" türünden bir açıklamayla "Bunlar da hiçbir zaman NATO'da kendi DİREKSİYON HAKİMİYETLERİNİ KISITLAYICI ve hatta belki KAYBETTİRİCİ bir GÜCÜN varlığını (mesela PUTİN RUSYA'sı türünden) istemezler. Gerçektende ANGLO SAKSONLARIN LOKOMOTİFİ olmak türünden tartışılmaz bir hakimiyet sağladıkları bu NATO TEŞKİLATINA, RUSYA'da dahil edilerek artık AVRUPA'da Mutlak bir Barış ve Huzur ortamının Hâkim olmasını sağlanmasındansa, mevcut KOMÜNİZM DÖNEMİ tarzı SOĞUK SAVAŞ şartlarının devam etmesi kendilerine çok daha CAZİP gelmiş olabilir! Benim ise bugüne kadarki bakış açım, ABD-AVRUPA PETROL ve SİLAH SEKTÖRÜ'NÜN, Zengin Yeraltı Kaynakları sebebiyle Geniş RUSYA Topraklarını HASTA ADAM OSNANLI'ya yaptıkları gibi "BÖLÜP-PARÇALAMAK ve SÖMÜRMEK" projesini yürüttükleri şeklindeydi.

İkinci Yorumu günümüz GAZZE ve FİLİSTİN SOYKIRIMINDA "YEMEN" hariç İRAN-LÜBNAN HİZBULLAH'ININ, İSRAİL'e gereken tepkiyi vermedikleri ve hatta "EĞER LÜBNAN HİZBULLAHININ, göstermelik değil de GERÇEK manada bir DESTEĞİ söz konusu olsa HAMAS ve EL KASSAM gibi FİLİSTİN-GAZZE direnişçileri

Şimdi TEL AVİV'e girmeye muvaffak olurlardı!" gibi BOP'çuların İRAN-Şİİ HİLALİ safsatalarından etkilendiği aleni belli olan ÜTOPİK bir fikir ortaya attı.

Tabii HİZBULLAH SEKRETERİ NASRALLAH, 200'ü geçkin Şehitlerini ve 80-100 bin bölge insanının Güney Lübnan'ı tetketmek zorunda kalışını delil getirerek "BİZ ORADA FUTBOL OYNAMIYORUZ Kİ!"

cevabını gecikmeden yapıştırdıysa da ÜLKELERİNDEKİ NATO ÜSLERİ ve Hâkimiyetinin sonlandırılabilmesi hususunda bir adımlık dahi başarı sağlayamayan, onu da bırakın İSRAİL'LE yaptığı ticaretle sağladığı müthiş boyuttaki LOJİSTİK DESTEK hususunda dahi belki de içi kan ağlayarak eli kolu bağlı seyretmeye mecbur kalacak zaafiyette olanların PAKİSTAN'daki - AFGANİSTAN'daki TEKFİRCİLER, Ülkesindeki AZERBAYCAN'ın Ayrılığını körükleyen İSRAİLSEVER AZERBAYCAN DEVLETİ, kendisiyle hayali SAVAŞ senaryoları sebebiyle inanılmaz silahlanan Körfez Gerici ARAB REJİMLERİ, Bir NATO TÜRKİYE'si - ABD ve İSRAİL güdümündeki KUZEY IRAK KÜRDİSTAN'I gibi UNSURLARLA ÇEPEÇEVRE KUŞATILMIŞ ve ülkesinde de sürekli bir Terör Bombalama ve Sabotajları maruz kalan bir İRAN'IN oldukça nahoş adlandırılabilecek Hassasiyetlerini görmezden gelişleri hiçde İNSAF ve VİCDAN ölçülerine sığacak bir bakış açısı gibi değerlendirilemez bence!

Üçüncü mevzu Türkçesi gayet iyi olan ve Türkiye'de görev yapmış ÇİN'li bir DİPLOMATIN Doğu Türkistan Müslümanları hakkındaki "BEYİNLERİ HASTALIKLI, TEDAVİLERİ İÇİN FAALİYETLER YÜRÜTMEKTEYİZ!" türü açıklamalarına gösterdiği ve aşırı SERT bulduğum tepkiye bakış açımı izhar ederek yazımı noktalayacağım!

Daha önce ÇİN YÖNETİMİNİN bazı MÜSLÜMAN ÜLKE DİPLOMATLARINA bölgeyi gezdirdiği ve kendilerine öyle DÜNYA'da Lanse edilen tarzda bir baskının yapılmadığını duymuştum bu BİR!

Aynı Röportajda sayın PUTİN, bizlerinde oyuna getirilerek yıllarca destek sunduğumuz ÇEÇEN ÖZGÜRLÜK HAREKETİ'nin arka planında ABD ve NATO İstihbaratının olduğuna dair ellerinde KANIT BELGELER bulunduğunu açıklaması etti İKİ!

TUNUS'ta mazlum-gariban bir SEYYAR SATICININ tezgahına Devlet memurlarınca el konulmasına itiraz için kendini yakışına verilen ve Tunus, Libya, Mısır Diktatörlüklerini (güya) yerle bir edip IRAK ve SURİYE'yide HARABE'ye çevirip 50 sene telafi edilemeyecek şiddette bir DARBE vuran MİLYONLUK KİTLELERİN son Yüzyılların EN VAHŞİ-İNSANLIK DIŞI GAZZE SOYKIRIMIN'da neden izine rastlanamıyor dersiniz? Bırakın DİKTATÖRLERİ DEVİRECEK DEVASA BÜYÜKLÜKTEKİ MİLYON'luk Gösterileri, şu anda geliştirdikleri SİYASİ ve TİCARİ eylemlerle gösterilenin tam tersi İSRAİL'in başarısı için çalışıp çabalayan DEVLET KADEMELERİNE şöyle göze batar - dişe değer bir TEPKİ dahi söz konusu olmamasının hikmetleri hususunda kafa yoran MÜSLÜMAN MEVCUTMU?

Şu anki DÜNYA KONJUKTÜRÜNDE İSLAM DÜNYASI ve FİLİSTİN'in ESARETTEN KURTULUŞU EMPERYALİST ABD-BATI ve SİYONİST İSRAİL'İN HAKİMİYETİNİN SON BULUP ÇOK KUTUPLU BİR DÜNYA'YA GEÇİLMESİNDE YATIYOR!

Bakın bütün İSLAM ALEMİ'nin 10 Yıldır görmezden geldiği Kahraman YEMEN ENSARULLAH DİRENİŞİ, LÜBNA HİZBULLAHI, IRAK HAŞDİ ŞABİSİ, İRAN KUDÜS GÜCÜ ABD-NATO ve SİYONİSTLERCE TERÖRİST DAMGASIYLA AMBARGO ve YAPTIRIMLARA tabii tutulurken ÇİN-RUSYA İDARECİLERİ bu tutuma kesinlikle katılmamakla birlikte, onları TERÖRİST kabul etmediklerini açıkça ilan ediyorlar!

Sonuç olarak İSLAM DÜNYASINDA ister kabul edin ister etmeyin BEYİNLERİNİN ve EYLEMLERİNİN, ABD ve BATI SÖMÜRGECİLERİNİN Çıkarlarına Uygun biçimde yönlendirildiği FAŞİST IRKÇI, TEKFİRCİ MEZHEPÇİ hatırı sayılır bir kesim Mevcut olduğu artık GÜN GİBİ AŞİKÂR!

Çeçenistan, Doğu Türkistan'da bir şeyler yaşanmışsa buralarda bu ABD-BATI GAZINA GELME FİTNESİNİN İZLERİ GÖRMEZDEN GELİNMEMELİ. ÇÜNKÜ FİLİSTİN-KUDÜS DAVASI KALBİMİZ KONUMUNDAYKEN DİĞER COĞRAFYALARDAKİ SIKINTILAR KOLDA-BACAKTAKİ YARA ve KANAMALAR HÜKMÜNDEDİR! EĞER KALP KRİZİNDEN YERDE YATAN HASTAYA İLK YARDIM OLARAK KOL-BACAK YARALARINI SARMAYA ÖNCELİK VERME HATASINA DÜŞERSENİZ DIŞARIDAN BAKANLARCA (RUSYA-ÇİN Gibi mesela) "BEYİNLERİ HASTALIKLI" olarak tanımlanmaktan kendinizi kurtaramazsınız!

Ali OLUZ

Bu yazı 281 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum